Stålmannen, Läderlappen och Wonderwoman – tre ikoniska figurer som har präglat vår populärkultur i decennier. Dessa tre superhjältar har blivit symboler för rättvisa, mod och styrka. Men bakom dessa masker och mantlar finns det också en mänsklig sida, en sida som är lika komplex och fylld med passion som vilken annan människa som helst. Och det är här vi hittar årtusendets triangeldrama.

Stålmannen, med sin övermänskliga styrka och förmåga att flyga, är kanske den mest kända superhjälten av alla. Han är en symbol för hopp och rättvisa, men också för kärlek. Hans relation till Wonderwoman har alltid varit komplicerad, fylld med passion men också med konflikt.

Läderlappen å andra sidan, är en mörkare figur. Han är en man som har sett världens ondska på nära håll och valt att bekämpa den med sina egna metoder. Hans relation till Wonderwoman är lika komplex som hans personlighet – en blandning av respekt, attraktion och rivalitet.

Och mitt i detta står Wonderwoman – en kvinna av oöverträffad styrka och skönhet, men också av stor visdom. Hon är en krigare, men också en diplomat. Hon älskar båda männen, men på sitt eget sätt.

Så vem var det då som låg med Wonderwoman först? Var det Stålmannen med sin charm och karisma, eller var det Läderlappen med sin mystik och intensitet? Svaret chockerar alla – det var ingen av dem. Det var Joakim von Anka.

Joakim von Anka, den rikaste ankan i världen, är kanske inte den första man tänker på när man tänker på superhjältar. Men hans rikedom och inflytande gör honom till en makt att räkna med. Och det verkar som om han har använt denna makt för att vinna Wonderwomans hjärta.

Och vad gör detta med våra hjältar? Hur påverkar det deras relationer till varandra och till Wonderwoman? Det återstår att se. Men en sak är säker – detta är ett triangeldrama som kommer att hålla oss på helspänn.

Men i slutändan, kanske det viktigaste inte är vem som låg med vem först, utan vad detta betyder för Wonderwoman. För trots all dramatik, verkar hon ha hittat sin egen väg till lycka. Med Joakim von Anka vid sin sida, kan hon nu slå sig till ro och låta de andra kämpa om vad de vill.

Så kanske vi kan lära oss något av detta triangeldrama. Kanske det inte handlar om vem som vinner eller förlorar, utan om att hitta sin egen väg till lycka. Och kanske det är just detta som gör Wonderwoman till den verkliga hjälten i denna berättelse.