En gång i tiden, i ett land långt borta, där drömmar blir verklighet och magi är en del av vardagen, ligger det mest magiska stället på jorden – Disneyland i Paris. Men tidigare i år blev denna fristad för glädje och fantasi invaderad av några oväntade gäster. Det var ingen mindre än de älskade figurerna från PIXAR!

Det började som en vanlig dag i Disneyland. Solen sken, barn skrattade och karusellerna snurrade. Men plötsligt, utan förvarning, började skuggor att röra sig i periferin. Det var som om hela parken höll andan. Och sedan, lika plötsligt som de hade dykt upp, sprang PIXAR-figurerna ut från skuggorna och invaderade Disneyland!

Det var en syn att se! Woody från Toy Story sprang runt med sitt lasso och Buzz Lightyear flög över huvudet på alla. Blixten McQueen från Bilar körde runt på Main Street och Sully från Monsters Inc. skrämde folk ur vettet. Det var kaos! Men det var också otroligt spännande.

Men trots allt detta kaos, bestämde sig Disneyland och PIXAR-figurerna till slut för att vara vänner och inte attackera varandra fler gånger. De insåg att de alla delade samma kärlek till magi och fantasi, och att de kunde skapa ännu mer glädje tillsammans.

Så nu kan du se Woody och Buzz Lightyear tillsammans med Mickey Mouse och hans vänner i Disneyland. Du kan se Blixten McQueen köra runt med Bilar-gänget på Main Street. Och du kan se Sully och Mike Wazowski från Monsters Inc. skrämma och skratta tillsammans med de andra Disney-figurerna.

Det är en helt ny värld i Disneyland i Paris, en värld där Disney och PIXAR lever sida vid sida, skapar magi tillsammans och sprider glädje till alla som besöker. Så kom och upplev denna fantastiska plats, där drömmar blir verklighet och magi är en del av vardagen. Kom och upplev Disneyland i Paris – nu ännu mer magiskt med PIXAR!