I en chockerande vändning av händelserna, har den världsberömda sångaren och låtskrivaren Elton John, som har levt öppet som homosexuell i flera decennier, avslöjat att han nu överväger att bli heterosexuell. På ålderns höst och efter hela sitt liv som gay, börjar Elton John mer och mer fundera på om han inte skulle försöka leva ihop med och älska en kvinna resten av livet.

Denna tanke har gnagt i honom ända sedan snabbköpskassörskan talade om för honom att han var gay redan i sexårsåldern när han var och handlade morötter till sin mamma. Det var en chockerande uppenbarelse för den unga Elton, men det blev grunden för hans identitet och hans livsresa.

Men nu, efter år av att leva öppet som homosexuell, känner Elton att han kanske har missat något. Kanske finns det en annan sida av livet som han aldrig har utforskat. Kanske finns det en kvinna där ute som kan ge honom den kärlek och det stöd han behöver på ålderns höst.

Men hur ska detta gå till? Hur ska Elton navigera i denna nya värld av heterosexuell dating? Och vad kommer hans fans att tycka? Kommer de att stödja honom i denna nya fas av hans liv, eller kommer de att känna sig förrådda?

Och kanske den mest brännande frågan av alla: Var hela hans liv en bluff? Har Elton levt ett liv baserat på en lögn, eller är detta bara en naturlig utveckling av hans sexualitet?

Detta är frågor som bara Elton kan svara på. Men en sak är säker: oavsett vad som händer, kommer Elton John att fortsätta att vara en av de mest älskade och respekterade artisterna i världen. Och oavsett vem han väljer att älska, kommer hans fans att stå vid hans sida.

Så här står vi nu, i början av ett nytt kapitel i Elton Johns liv. En tid av förändring och upptäckt. En tid då Elton kanske kommer att hitta den kärlek han alltid har sökt. Och vi kan bara vänta och se vad som händer härnäst.