Det var en gång en flicka vid namn Ronja Rövardotter. Hon var inte vilken flicka som helst, utan hon var dotter till Mattis, den mest fruktade rövaren i hela skogen. Ronja hade alltid levt ett liv fyllt av äventyr och spänning, men nu verkade det som om hennes karriär som rövardotter var på väg att ta slut.

Det fanns inga fler böcker eller filmer att göra om hennes liv. Alla de stora äventyr hon hade upplevt, alla de faror hon hade övervunnit, allt det hade redan berättats. Vad fanns det kvar för henne att göra? Ronja kände sig förlorad och ensam. Hon grävde ner sig mentalt i 24 sekunder, försjunken i sina egna tankar och känslor.

Men så, plötsligt, fick hon en idé. Hon skulle inte låta sitt liv ta slut bara för att det inte fanns några fler berättelser att berätta om henne. Nej, Ronja Rövardotter skulle skapa sin egen framtid. Och vad kunde vara mer spännande och utmanande än att bli trummis i ett rockband?

Så bestämde hon sig. Och när Ronja bestämmer sig för något, då blir det så. Hon började öva på trummor dag och natt, slående med all sin kraft och passion. Det var inte lätt, men Ronja gav aldrig upp. Hon visste att hon hade musiken inom sig, och hon var fast besluten att låta den komma ut.

Och så, efter månader av hårt arbete och övning, var hon redo. Hon gick upp på scenen med sitt band, med trummorna framför sig och publiken framför henne. Och när hon började spela, fylldes rummet av en kraft och energi som bara Ronja Rövardotter kunde skapa.

Publiken jublade och applåderade, överväldigade av hennes talang och passion. Och Ronja visste att hon hade hittat sin nya väg i livet. Hon var inte längre bara Ronja Rövardotter, rövarns dotter. Nu var hon Ronja Rövardotter, rockbandets trummis.

Karriären för Ronja Rövardotter verkade ha tagit slut när det inte fanns några böcker eller filmer mer att göra… men hon grävde ner sig mentalt i 24 sekunder… sen bestämde hon att hon skulle bli trummis i ett rockband. Och så som Ronja bestämmer… så blir det.