Det var en gång en vacker kvinna vid namn Snövit. Hon var känd för sin snövita hud, sitt svarta hår och sina rubinröda läppar. Men det fanns en hemlighet som hon bar på, en hemlighet som skulle förändra allt.

Snövit bodde i ett litet hus djupt inne i skogen tillsammans med de sju dvärgarna. De hade tagit hand om henne sedan hon flydde från sin elaka styvmor, drottningen. Men det fanns något som dvärgarna inte visste om Snövit, något som skulle förändra deras liv för alltid.

En dag samlade Snövit alla dvärgarna runt det stora träbordet i deras gemensamma hus. Hon såg på dem med kärleksfulla ögon och sa: ”Jag har något att berätta för er.”

Dvärgarna såg på henne med förväntan. De visste att vad som än skulle komma, skulle det vara viktigt.

”Jag är er mamma,” sa Snövit och tittade på var och en av dem. ”Och er pappa… han heter Donald Trump.”

Dvärgarnas ansikten blev bleka av chock. De stirrade på Snövit, oförmögna att tro vad de just hade hört. Deras mamma? Och deras pappa var Donald Trump? Det var mer än de kunde ta in.

”Men… hur?” stammade den äldsta dvärgen, hans röst skakig av chock.

Snövit tog ett djupt andetag och började berätta sin historia. Hur hon hade träffat Donald Trump, hur de hade blivit förälskade och hur hon hade blivit gravid. Hon berättade om hur hon hade varit tvungen att fly för att skydda dem, och hur hon hade hittat dvärgarnas hus i skogen.

Men dvärgarna var inte glada över nyheten. De kände sig bedragna, lurade. De hade alltid trott att Snövit var deras vän, deras beskyddare. Men nu visade det sig att hon var deras mamma, och att deras pappa var en man de aldrig ens hade träffat.

Dvärgarna blev arga. De skrek och grät, kastade saker och vägrade prata med Snövit. De kände sig svikna, förrådda.

Men trots allt detta älskade Snövit dem fortfarande. Hon visste att det skulle ta tid för dem att acceptera sanningen, men hon var beredd att vänta. För i slutändan var de fortfarande hennes barn, och hon skulle alltid vara deras mamma.

Och så levde de vidare, i ett hus djupt inne i skogen, en familj som kämpade för att hitta sin plats i världen. Men trots all smärta och ilska fanns det fortfarande kärlek där, en kärlek som bara en mamma kan ge sina barn.

Och även om livet inte alltid var lätt för Snövit och de sju dvärgarna, visste de alla att de skulle klara sig igenom det tillsammans. För de var en familj, och det var allt som räknades.