Det var en mörk och stormig natt i Mushroom Kingdom. Super Mario, den älskade rörmokaren och hjälten, hade just avslutat en lång dag med att rädda prinsessan Peach från den onda Bowser. Han var trött, han var utmattad, men framför allt var han törstig.

Istället för att gå hem och vila, bestämde sig Mario för att ta en sväng till Toad’s Tavern, en populär bar bland Mushroom Kingdoms invånare. Han beställde en Fire Flower Fizz, hans favoritdrink, och satte sig ner för att njuta av sin välförtjänta paus. Men en drink blev snabbt till två, sedan tre, och innan han visste ordet av det hade Mario druckit mer än han någonsin gjort tidigare.

Trots sitt berusade tillstånd bestämde sig Mario för att köra hem i sin gokart. Han trodde att hans erfarenhet från otaliga Mario Kart-race skulle hjälpa honom navigera genom de slingrande vägarna i Mushroom Kingdom. Men han hade fel.

Medan han svängde runt hörnet på Rainbow Road, blinkade blåa och röda ljus bakom honom. Det var polisen i Mushroom Kingdom. De hade sett Marios vingliga körning och misstänkte att han var rattfull.

Mario försökte förklara att han bara var trött efter en lång dag med att rädda prinsessan Peach, men polisen lät honom blåsa i alkoholtestet ändå. Resultatet var inte överraskande – Mario var över den lagliga gränsen.

Han blev tagen till polisstationen, där han tillbringade resten av natten i en cell. När han vaknade nästa morgon, kände han sig skamsen och ångerfull. Han lovade sig själv och polisen att han aldrig skulle dricka igen.

Och så höll han sitt löfte. Från den dagen framåt, såg ingen Super Mario med en drink i handen igen. Han lärde sig en viktig läxa den natten – att även hjältar kan göra misstag, och att det är viktigt att ta ansvar för sina handlingar.

Så nästa gång du ser Super Mario på startlinjen i ett Mario Kart-race, kom ihåg att han inte bara är en hjälte på banan, utan också en förebild för alla i Mushroom Kingdom. Han visar oss att det är möjligt att göra misstag, lära av dem och bli en bättre person på grund av dem.