Det var en mörk och stormig natt i Mushroom Kingdom. Super Mario, den älskade rörmokaren och hjälten, hade just avslutat en lång dag av att rädda prinsessan Peach från den ondskefulla Bowser. Men istället för att återvända till sitt hem för en välförtjänt vila, bestämde sig Mario för att fira sin seger på ett sätt som han aldrig tidigare hade gjort.

Han gick till den lokala puben, ”The Goomba’s Gullet”, där han beställde en rundtur av Fire Flower Ale. Efter några timmar av skratt, sånger och berättelser började Marios värld snurra. Han kände sig yr och ostadig på fötterna, men han ignorerade dessa varningssignaler och fortsatte dricka.

När puben stängde för natten, bestämde sig Mario för att köra hem i sin kart trots sitt berusade tillstånd. Han svängde vilt genom gatorna i Mushroom Kingdom, körde över Goombas och hoppade över raviner utan någon hänsyn till säkerheten.

Plötsligt ljusstrålar från blåa och röda lampor fyllde Marios backspeglar. Det var polisen i Mushroom Kingdom som följde efter honom. De hade fått rapporter om en galen kartförare och hade kommit för att stoppa honom.

Mario tryckte ner gaspedalen ännu hårdare, hans hjärta bankade i bröstet när han försökte undkomma polisen. Men hans berusade reflexer sviktade honom, och hans kart skar av vägen och kraschade in i en stor fruktkorg.

Polisen omringade honom, men Mario vägrade att ge upp. Han kämpade mot dem med all sin styrka, men till slut blev han övermannad och arresterad.

Nästa morgon vaknade Mario upp i en fängelsecell, huvudet dunkande och minnena från natten innan suddiga. Han insåg att han hade gjort ett stort misstag och svor att han aldrig skulle dricka och köra igen.

Denna händelse tjänade som en viktig påminnelse för alla invånare i Mushroom Kingdom om farorna med att köra berusad. Även hjältar kan göra misstag, och det är upp till oss alla att lära av dem och göra bättre val i framtiden.